Evenementen

24 mei - Martin Mans en de Urker Mans Formatie in Ermelo! | Content+ Concerts

Datum | 24 mei
Tijd | 20.00
Locatie | Immanuelkerk, Ermelo

Terug naar overzicht

Martin Mans en de Urker Mans Formatie

De Urker Mans Formatie is een unieke groep van 13 schitterende zangstemmen onder leiding van de ervaren dirigent Martin Mans. De tenoren en bassen hebben een jarenlange ervaring op zanggebied en beschikken over een schitterend, stoer stemgeluid.

Met veel genoegen treden zij op tijdens hun zomer- en wintertournees en brengen een gevarieerd repertoire ten gehore waarin een mix is gemaakt van het geestelijk lied, klassieke meesterwerken, spirituals en populaire arrangementen.

Op 24 mei treden zij voor u op in de Immanuelkerk in Ermelo, waarbij naast UMF ook dirigent en organist Martin Mans een aantal orgelsolo's zal laten horen op een Content-orgel.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur, vanaf 19.30 zijn de deuren van de Immanuëlkerk geopend.

De toegangsprijs is €7,50,-p.p. (Aan de kerk €10,- | kinderen t/m 11 jaar gratis)

Vooraf reserveren kunt u doen middels een mail naar marketing@contentorgels.nl, of bel naar tel. 0341-554876.

 

Content+ Concerts

Content Orgels presenteert u in het voorjaar een uniek drieluik aan bijzondere concerten: de serie Content+ Concerts. Op D.V. 11, 24 en 28 mei zijn er unieke concerten, waarin de diverse Content-orgels op allerlei manieren een rol spelen. We hebben gerenommeerde musici uit binnen- en buitenland bereid gevonden mee te werken aan deze concertserie. Zo is de Zuid-Koreaanse organist en pianist Vincent de Vries te beluisteren in een optreden met jong talent, verzorgd de bekende Urker Mans Formatie (UMF) van Martin Mans een optreden, waarbij Martin Mans het Content-concertorgel zal bespelen. Het drieluik wordt afgesloten met een uniek duo-concert door twee jonge organisten; de Russisch-Zwitserse Sofia Korsakova en Gert van Hoef.