Evenementen

29 mei - Gert van Hoef en Sofia Korsakova in concert! | Content+ Concerts

Datum | 29 mei
Tijd | 20.00
Locatie | Content Concertzaal, Ermelo

Terug naar overzicht

Gert van Hoef en Sofia Korsakova

Op 29 mei geven Gert van Hoef en Sofia Korsakova een uniek orgelconcert vanuit onze concertzaal. Ze nemen u deze avond mee op een muzikale reis, waarbij u alle facetten van het orgel zult horen. Ze spelen transcripties, bekende klassieke werken, maar ook koraalbewerkingen. Kortom, voor ieder wat wils!

Gert is al jaren een bekend gezicht bij Content, vanaf jonge leeftijd kwam hij al bij Content Orgels om demonstraties en bespelingen te verzorgen. Sofia is een Russische organiste die in Zwitserland woont en werkt. Met haar orgelspel bereikt ze onder andere op Instagram duizenden volgers. 

Het grootste deel van het concert wordt gegeven op het concertorgel van Content, de Concerto Jubileo 40. Daarnaast zal er een hybride orgel bespeeld worden, een combinatie van pijpwerk en digitale stemmen.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur, vanaf 19.30 zijn de deuren geopend aan de Mariënhoef 7. Plaatsen reserveren kan middels een mail naar marketing@contentorgels.nl, of bel naar tel. 0341-554876.

 

Content+ Concerts

Content Orgels presenteert u in het voorjaar een uniek drieluik aan bijzondere concerten: de serie Content+ Concerts. Op D.V. 11, 24 en 28 mei zijn er unieke concerten, waarin de diverse Content-orgels op allerlei manieren een rol spelen. We hebben gerenommeerde musici uit binnen- en buitenland bereid gevonden mee te werken aan deze concertserie. Zo is de Zuid-Koreaanse organist en pianist Vincent de Vries te beluisteren in een optreden met jong talent, verzorgd de bekende Urker Mans Formatie (UMF) van Martin Mans een optreden, waarbij Martin Mans het Content-concertorgel zal bespelen. Het drieluik wordt afgesloten met een uniek duo-concert door twee jonge organisten; de Russisch-Zwitserse Sofia Korsakova en Gert van Hoef.